Taalkeuze:NederlandsDeutsch
Ruud Hagens

Speciaal vervoer op Zwitserland

Zwitserland is niet aangesloten bij de Europese Unie en heeft dus ook geen
Europese regelgeving. Gedegen kennis van alle in- en uitvoerregels en
belastingen zijn een must.

Datrans B.V. is volledig georiënteerd op Zwitserland en gespecialiseerd in
het vervoer vice versa. Van stukgoed tot bulk.

Vanaf 1981 is er een enorme en unieke ervaring, deskundigheid en kennis van
zaken opgebouwd. Datrans B.V. beschikt over eigen in- en uitklaringfaciliteiten
in Nederland en heeft in Wanssum bovendien een warehouse voor opslag en
overslag.

KENMERKEN

Vrachten kunnen door Datrans B.V. gemakkelijk worden gecombineerd waardoor flexibel en concurrerend gehandeld kan worden. Stabiliteit, degelijkheid en snelle service zijn kwaliteiten die het bedrijf kenmerken en die hoog in het vaandel stonden, staan en blijven staan.

De klanten merken weinig van het hectische geregel achter de schermen en krijgen met een telefoontje duidelijkheid. De planning wordt uiteraard met Zwitserse precisie uitgevoerd.

Estafettesysteem

In het zogenaamde estafettesysteem neemt Schwegenheim in Duitsland een centrale plaats in. Hier wordt gekoppeld en het is tevens een centrale ontmoetingsplek voor de chauffeurs.

Expert in Zwitserland vervoer!

Ruud Hagens

Datrans B.V. is volledig georiënteerd op Zwitserland en gespecialiseerd in het vervoer vice versa. Van stukgoed tot bulk. Vanaf 1981 is er een enorme en unieke ervaring, deskundigheid en kennis van zaken opgebouwd.

Uw vracht op tijd op de bestemming!

Ruud Hagens

Vrachten kunnen door Datrans B.V. gemakkelijk worden gecombineerd waardoor flexibel en concurrerend gehandeld kan worden. Stabiliteit, degelijkheid en snelle service zijn kwaliteiten die het bedrijf kenmerken en die hoog in het vaandel staan.

Veilig en betrouwbaar!

Ruud Hagens

Wij zorgen ervoor dat ons materiaal altijd goed onderhouden is en op tijd vervangen wordt. Uw vracht wordt alleen door de beste trucks op plaats van bestemming gebracht!